Шановні гості, від вас приховано наш чат, та ваш доступ до форуму обмежений переглядом п'яти тем! Щоб отримати повний доступ до всіх можливостей нашої спільноти, пройдіть просту реєстрацію, та увійдіть під вашим обліковим записом.
-
Публікації
455 -
Пожертвование
0.00 GOШ -
Зареєстрований
-
Відвідування
Репутація
682 незамінний
Про Ostrov Notary

-
Звання
відомий
- День народження 06.08.88
-
діє 31-2 /1952, как бы АЛЛО
-
повністю весь алгоритм з посиланням на НПА (вказати коментарі) і обов'язково долучити зразки договорів поділу ОНМ, зразки висновку про можливість. + долучити алгоритм дій в ДРП.
-
Аудіо запис семінару Анатолія Лещенка від 09.11.2019
Ostrov Notary відповів в тему Ирина в Відеосемінари
The X-Files -
ні
-
якщо мало місце те, що написане Вами і пролунало з вуст НОТАРІУСА, не помічника і консультанта і т.д., тут 2 варіанти: 1) ви зрозуміли так як зрозуміли або не почули те, що хотіли почути; 2) взагалі не ходили до нотаріуса, що скоріше всього)) Ваш випадок, що ви описали, розумієте, всерівно, що я звернусь до лікаря і буду описувати своїми словами зв'язок нейронів головного мозгу із зоровим нервом лівого ока по телефону.... без образ...
-
брати всі документи і йти до натаріуса.
-
Зміни до Порядку вчинення нотаріальних дій, які набирають чинності сьогодні!
Ostrov Notary відповів в тему Amarilla в Новини
щодо доків. семінар сьогоднішній, 5 год 01 хв. = висновок - копія, згідно з ориг. решта доків - головне підтверд. повноваження оцінювача. що має право це робити. але написали невдало, прості копії, вважаю, що маємо виконати порядок. (любой ценой) щоб виконати порядок. треба і на тих копія ставити згідно з ориг . прості ж копії. неотмірасего. думаю, що ніхто не долучить до справи... -
НОВОРІЧНИЙ КОРПОРАТИВ ПОМІЧНИКІВ 22.12.2017
Ostrov Notary відповів в тему KAROOKA в Вільне спілкування
давайте затусимо онлайн) по скайпі , вступний вхід 1 л. -
Зміни до Порядку вчинення нотаріальних дій, які набирають чинності сьогодні!
Ostrov Notary відповів в тему Amarilla в Новини
висновок про вартість бла-бла. що є невідємною частиною звіту + доки: кваліф свідоцтво. свідоцтво про підвищення кваліф., копія, згідно з ориг. дата, підпис. навпаки. вважаю, що ліпше це. ніж кіпу звіту долучати до справи.. а 1.8. - це треш.. -
Типові помилки при реєстрації
Ostrov Notary відповів в тему Софія в Обговорення законодавства та нотаріальної практики
я прям читаю і бачу ,що хочу бачити щодо доків. пункт 1 першої частини